Europalift Lift services: + 32 (0) 3 646.24.47

5 Liften van type MP Go voor project Hopveld te Hallaar

5 Liften van type MP Go voor project Hopveld te Hallaar

In opdracht van bouwpromotor Centrum Construct werd EUROPA LIFT 5 aangezocht voor de installatie en het onderhoud van 5 liften voor project Hopvelden te Hallaar.

5 MP Go liften voor project HopveldWoonerf Hopvelden is een zeer mooi en eigentijds project, bestaande uit 26 appartementen. Elk appartement bevat 1, 2 of 3 appartementen en een zongericht terras.  Ondergronds werd een parkeerplaats voorzien voor 34 auto’s.  Het geheel is gelegen in een groene omgeving op wandelafstand van het centrum van Heist-op-den-Berg, en voor de constructie werd uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

Liften

Geheel in het verlengde van de hoogwaardige afwerking werd voor de liften eveneens voor het beste gekozen: 5 liften van het model MP Go evolution, elk met een capaciteit van 630 kg of 8 personen.  Elk van de vijf liften heeft 4 stopplaatsen tussen de ondergrondse parking en de hoogstgelegen appartementen op de derde verdieping.

Heist-op-den-Berg

Hallaar vormt samen met Booischot, Itegem, Schriek en Wiekevorst Heist-op-den-Berg.  Deze fusiegemeente is gelegen in de driehoek Antwerpen- Mechelen – Aarschot en is met meer dan 41000 inwoners een van de grootste gemeenten uit de provincie Antwerpen.  Hoewel de gemeente de laatste decenia geëvolueerd is van een landbouwgemeente naar een meer geïndustrialiseerd regio, blijft het een zeer groene regio waar het goed vertoeven is.

meer over het project »