Europalift Lift services: + 32 (0) 3 646.24.47

Personenliften

installatie en onderhoud van personenliften,

EUROPALIFT, specialist in personenliften

Als specialist in personenliften kan EUROPALIFT een brede waaier van oplossingen bieden, afhankelijk van de behoeften van de klant. Specifieke situaties  vereisen specifieke oplossingen. Daarom onderscheidt elk model van personenliften zich door enkele bijzondere karakteristieken die ervoor zorgen dat EUROPALIFT voor elke situatie een gepaste oplossing kunnen bieden:

Personenliften in bestaande gebouwen

Personenlift in bestaand gebouw

Voor het moderniseren van personenliften in bestaande gebouwen, of het installeren in gebouwen waar oorspronkelijk geen lift stond, is een hoge mate van flexibiliteit nodig: Bv de installatie van personenliften in een beperkte ruimte, al of niet met machinekamer. Geen ruimte is voor een schacht? Dan wordt de personenlift geïnstalleerd met behulp van een zelfdragende constructie (binnen of buiten).

Overweegt u de installatie of vernieuwing van een lift in een bestaand gebouw? Wij kunnen u adviseren in de keuze van de beste oplossing. Aarzel dus niet en neem meteen contact met ons op.

Personenliften in nieuwbouw

Personenlift in nieuwbouwproject

Voor de keuze van de juiste personenlift in uw nieuwbouwproject hebt u vooral oog voor energiezuinigheid, efficiëntie en een aangename gebruikservaring. Dankzij een aantal energiebesparende technologieën zoals led verlichting en gearless technology behalen onze liften onder energieklasse A volgens de VDI4707 norm.

Overweegt u de installatie van een personenlift in een nieuwbouwproject? Wij kunnen u adviseren in de keuze van de beste oplossing. Aarzel dus niet en neem meteen contact met ons op.

Personenliften in hoogbouw

Personenlift in hoogbouw

 

 

Personenliften in hoogbouw blinken uit in snelheid, performantie, gebruiksgemak en energiezuinigheid. Terwijl klassieke liften opereren met een snelheid van 1m/s, zullen personenliften in hoogbouw snelheden tot 2.5m/s halen zodat de wachttijden beperkt blijven. Dit alles zonder het energiezuinig karakter uit het oog te verliezen.

Overweegt u de installatie van een personenlift in een hoogbouw? Wij kunnen u adviseren in de keuze van de beste oplossing. Aarzel dus niet en neem meteen contact met ons op.